Wat doet China Circle

China Circle heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van media, sociale media, communicatie en intercultureel management. Daardoor kan China Circle als geen ander ontwikkelingen op het snijvlak van China en communicatie duiden en in context plaatsen. Met oog voor beeldvorming, gevoeligheden en kansen, zowel in China als in Europa.

Bij nieuwe activiteiten in China moet onderzoek worden gedaan naar behoefte en haalbaarheid. Aansluiting bij de belevingswereld van de Chinese doelgroep is een voorwaarde. Als de behoefte duidelijk is, moeten de juiste toon en het juiste beeld gevonden worden om de doelgroep aan te spreken, met behoud van de eigen stijl. Daar kan China Circle een inspirerende en creatieve rol in spelen, bijvoorbeeld door een workshop op maat, waarin we uw plannen tegen het licht houden vanuit het Nederlandse en het Chinese perspectief. We kunnen daarbij gebruik maken van een speciaal voor uw bedrijf samengesteld Chinees panel.

China verandert voortdurend en daardoor moet bestaand beleid regelmatig tegen het licht worden gehouden. China is in beweging op alle denkbare terreinen: politiek, economisch, technologisch en sociaal. China Circle volgt de trends in de metropolen in China op de voet en helpt u impact daarvan te analyseren.

Wij kunnen functioneren als sparring partner met diepgaande kennis over China en Nederland. Samen kunnen we ideeën testen, plannen kritisch beschouwen en zoeken naar de beste manier om uw boodschap over het voetlicht te brengen. Als eerste kennismaking kan China Circle bijvoorbeeld een workshop op maat verzorgen over een China- en communicatie-gerelateerd onderwerp dat speelt in uw organisatie.