Op dit moment wordt de allerlaatste hand gelegd aan de kantoor- en workshopruimte. China Circle en de Cross Culture Club hebben nu een fantastische werkplek: zeeën van ruimte en licht, zicht op de tuin, openslaande deuren naar een zonnig terras en natuurlijk veel tafels en stoelen.

Lampen en spotjes zijn gemonteerd, de keuken geïnstalleerd – met kokend-water-kraan voor al die koppen thee – en een 65-inch led-scherm is op een standaard geplaatst, zodat er ook wat te zien is tijdens de workshops (ik moet wel de kwaliteit van mijn slideshows oppoetsen voor het super heldere beeld). Het toilet is gelukkig nog voorzien van de originele Hollands-blauwe wandtegeltjes (van rond 1890). De meubelmaker moet alleen nog een grote houten kastenwand maken. Volgende week hoop ik de eerste groep te ontvangen. Een uitnodiging voor de feestelijke opening en nieuws over de Cross Culture Club volgt snel.
af verg tafel hg
af tafel tuinkamer
af tuinkamer zit
af tuinkamer
af achtergevel

China specialist, intercultural communication trainer and coach, lecturer on China, journalism and communication. Looking East from the Netherlands and West from China.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *