Langzaam maar zeker krijgt de kantoor- en workshopruimte van China Circle en de Cross Culture Club aan de Surinamestraat in Den Haag vorm. Na het slopen van tussenmuren en vloeren is nu het opbouwwerk begonnen: bovenop een flinke isolatielaag, decimeters gewapend beton en roodkleurige vloerverwarming wordt binnenkort de lichte tegelvloer van marmercomposiet gelegd en een donkere variant voor tuinkamer en terras.

Daarna wordt een begin gemaakt met een twaalf meter lange berken kastenwand en een diepe kast bekleed met Chinese stof, voorzien van voorspoed brengende vissen. Dan is de glas-in-staal pui met vier paar openslaande deuren naar tuin en terras aan de beurt.

Nu nog even heel veel lawaai, stof en ander ongemak, maar na de zomer kunnen we hier werken, workshops geven en gasten ontvangen. De feestelijke opening volgt na de vakantie.
puin 6 graafmachbetonwapening2tuinkamer 5 beton terras en randvloerverwarming6 tek kastenwand

China specialist, intercultural communication trainer and coach, lecturer on China, journalism and communication. Looking East from the Netherlands and West from China.

One Thought on “Verbouwing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *