Project management

China Circle heeft veel ervaring met projectmanagment, creatief, enthousiasmerend, met veel kennis van zaken en resultaatgericht. China Circle kan nieuwe China projecten organiseren en ‘extra handen’ of meer structuur bieden bij bestaande projecten: het opzetten van een publieksbijeenkomst of serie bijeenkomsten, het samenstellen van een publicatie, het organiseren van een brainstorm, of het verzorgen van een op maat gesneden programma voor een groep gasten uit China. Ook het organiseren van een gespecialiseerde studiereis naar China behoort tot de mogelijkheden (in samenwerking met Aiwa Reizen). Voor een goede follow up is uiteraard een heldere rapportage van de behaalde resultaten van belang.

Een interculturele component zorgt bij een project voor een extra moeilijkheidsgraad. Niet alleen bij het definiëren van doelen en resultaten, maar juist ook in de uitvoering. Effectieve communicatie is een niet te onderschatten voorwaarde voor het slagen van ieder project.

Neem voor meer informatie contact op met: ardi@chinacircle.nl of bel 06-2323 4404.

Projecten

  • China-Netherlands dialogues organiseren voor RNW Media, voor respectievelijk een groep LGBH- en een groep vrouwen-activisten. Ontmoetingen met leden van de Tweede Kamer, het ministerie van Buitenlandse Zaken, experts in Nederland, een openbaar debat, de Canal Parade in Amsterdam en een Blijf-van-mijn-Lijf huis.
  • Kennis van Chinezen over Nederland vergroten. De wedstrijd Dutch impressions (荷兰印象) nodigde bezoekers van de website uit om spelenderwijs vragen over Nederland te beantwoorden. Ook met een video wedstrijd waarin Chinezen korte filmpjes maakten over hun beeld van Nederland. In samenwerking met Gogo Dutch en de Gemeente Den Haag.
  • Kieskompas introduceren in de Arabische wereld. In Egypte, Tunesië en Marokko was na de Arabische Lente bij verkiezingen voor het eerst echt iets te kiezen. In samenwerking met Kieskompas (VU Amsterdam) en lokale Arabische mediaorganisaties op maat gemaakte Kieskompassen geïntroduceerd. Doel was mensen inzicht te geven in de verschillen tussen de, deels net opgerichte, partijen.