Training

Workshop Cirkels en rechte lijnen:
leer effectief communiceren met Chinezen.

De communicatiestijlen van Chinezen en Nederlanders verschillen enorm: van cirkelend tot recht-toe-recht-aan. Communiceren met Chinezen is vooral leuk, maar vereist soms een andere aanpak.In het boek Cirkels en rechte lijnen (2016) van Ardi Bouwers vindt u aansprekende voorbeelden van communicatieverschillen tussen Chinezen en Nederlanders en veel informatie over de Chinese cultuur. Deelnemers ontvangen het boek gratis (winkelwaarde € 24).

De workshops worden verzorgd door Ardi Bouwers, sinologe, universitair docent over China in de 21ste eeuw en cross-culturele communicatie en eigenaar van China Circle, en Bei Wang, zeer ervaren op het gebied van communicatie, branding en Chinese sociale media.

Tijdens workshops kijken wij met Nederlandse én Chinese ogen naar uw boodschap en uw product, zodat u effectief met uw Chinese counterpart communiceert.

Tijdsduur en prijs van deze op maat van uw bedrijf gesneden workshops in nader overleg.
Prijsindicatie: 200 euro per persoon op basis van 8 deelnemers.
Uiteraard is het mogelijk om workshops in de Engelse taal te verzorgen.
Neem voor meer informatie contact op met: ardi@chinacircle.nl.

Ervaring

  • Workshop cross-cultureel communiceren voor Chinese managers van toonaangevende bedrijven in Guangdong (China).
  • Workshop cross-culturele communicatie voor studenten van de Universiteit van Amsterdam. Voorbereiding op werken in interculturele teams en werk in het buitenland.
  • Training van broadcast managers uit Azië, Afrika en de Arabische wereld (RNTC). Over cross-culturele en multimediale newsrooms, waar creatieve processen leidend zijn en moet worden ingespeeld op technologische veranderingen.
  • Coaching van leidinggevenden en eindredacteuren. Botsing van de Nederlandse primus-inter-pares managementstijl, met de meer hiërarchische aanpak in Azië. Leren leidinggeven, autoriteit verwerven, initiatief nemen en goede afspraken maken in een cross-culturele organisatie.